رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

داستان پرحاشیه توله یوزهای «ایران» ادامه دارد | یوز دوم هم پَر!

  • کد خبر: ۱۰۹۲۴۶
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
داستان پرحاشیه توله یوزهای «ایران» ادامه دارد | یوز دوم هم پَر!
توله یوز‌های ایرانی در این مدت چه بلا‌هایی که سرشان نیامد و سازمان محیط زیست طی این یکی دوماه چه اخبار متناقض و عجیبی که منتشر نکرد.

عروجی | شهرآرانیوز؛ توله یوز‌های ایرانی در این مدت چه بلا‌هایی که سرشان نیامد و سازمان محیط زیست طی این یکی دوماه چه اخبار متناقض و عجیبی که منتشر نکرد. اول گفتند توله‌ها سه ماده قشنگ و زیبا هستند. برای همین اسمشان را مردم ایران در یک پویش ملی انتخاب کنند و ما بهترین‌ها را انتخاب می‌کنیم. مردم برای تصویر آن سه توله یوز کلی غش و ضعف کردند. خوش حال بودند.

بعد گفتند نه ببخشید، یکی شان از اول هم سالم نبود و خودش مرد. بعدتر گفتند باز هم عذرخواهی می‌کنیم این توله‌ها همه شان نر هستند. همه هاج وواج مانده بودیم که چطور می‌شود در آن سازمان بزرگ و عریض وطویل یک دام پزشک متعهد و متخصص وجود نداشته که جنسیت آن‌ها را متوجه شود. بعد بر آمد که یکی از توله‌ها مرده، چون از همان ابتدا نارسایی داشته و ناقص بوده و هر اتفاقی هم که می‌افتاده باز هم تلف می‌شده است. حالا هم دوباره به فاصله خیلی کوتاهی خبر آمد که دومین توله هم بعد از اینکه متوجه شده اند دچار مشکل شده در مسیر رفتن به بیمارستان از بین رفته است.

همان زمان پلنگی در شهر قائم شهر سرگردان از در و دیوار خیابان‌ها بالا می‌رفته که از بیم حمله به شهروندان ناچار می‌شوند با تیر جنگی او را هدف قرار دهند. در همین مدت هم چیزی حدود ۱۶ خرس به دلایل مختلفی چه در محل نگهداری شان چه به وسیله شکارچیان یا مردم از بین رفتند. پرسش اصلی اینجاست آیا سازمان محیط زیست واقعا در حال مراقبت از گونه‌های درحال انقراض است یا دارد کاری می‌کند که همین چندگونه باقی مانده هم از بین بروند؟ چطور می‌توان باور کرد که حافظان یوز آسیایی نتوانستند از پس مراقبت از این سه توله بربیایند و توضیح روشن و شفافی هم ارائه نشود؟

بعد از مرگ توله اول پزشک معتمد مرکز پرورش یوز آسیایی با اطمینان گفته بود: «توله‌های دوم و سوم از زمان تولد افزایش وزن خوبی داشته و تیم اجرایی و علمی مرکز تکثیر یوز آسیایی به صورت شبانه روزی تمامی رفتار‌ها و تغذیه توله یوز‌های دوم و سوم و یوز ماده را بعد از جراحی رصد و پایش می‌کنند.»، ولی باز هم با همه این مراقبت‌های شبانه روزی یکی دیگر از آن‌ها دیروز تلف شد. حالا همه نگران تنها باقی مانده این خانواده و مادرشان هستند که بعید نیست چندروز دیگر خبر تلف شدنشان به دلایل مختلف از سوی سازمان محیط زیست منتشر شود. آمار‌ها می‌گوید تاکنون حدود ۵۰ قلاده یوزپلنگ در ایران مشاهده شده است؛ اما نمی‌توان به طور دقیق این تعداد را ثابت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->